Wil je meer tijd voor jezelf,
maar vind je het lastig deze tijd te vinden?

Gun jezelf dan het

TIJD VOOR JEZELF-UURTJE

Ja, dat wil ik!


Wil je meer tijd voor jezelf,

maar vind je het lastig deze tijd te maken?

Gun jezelf dan het

TIJD VOOR JEZELF-UURTJE

Ja, dat wil ik!

Een uurtje waarin jij aandacht hebt voor jezelf en

je mijn aandacht krijgt

Waar?

Online via zoom. Dus gewoon thuis achter je laptop.


Wat heb je nodig?

Jezelf, je laptop of telefoon, pen en papier.


Investering?

€ 15,00 incl. btw 


Wanneer?

 • Vrijdag 31 maart 2023 9.30 - 10.30 uur
 • Donderdag 6 april 2023 9.30 - 10.30 uur
 • Vrijdag 14 april 2023 9.30 - 10.30 uur


Een uurtje waarin jij aandacht hebt voor jezelf

en je mijn aandacht krijgt

Waar?

Online via zoom. Dus gewoon thuis achter je laptop.


Wat heb je nodig?

Jezelf, je laptop of telefoon, pen en papier.


Investering?

€ 15,00 incl. btw 


Wanneer?

 • Vrijdag 31 maart 2023 9.30 - 10.30 uur
 • Donderdag 6 april 2023 9.30 - 10.30 uur
 • Vrijdag 14 april 2023 9.30 - 10.30 uur

Verandering komt altijd van binnenuit, nooit van buiten

Je wilt jezelf zijn.

Connecten met je diepste plezier.

Je gevoel volgen in de dingen die je doet.

Je vrij voelen.


Dan is tijd voor jezelf maken essentieel.


Om stil te staan bij jezelf.

Wat je werkelijk wilt.

Wat jou tegenhoudt.

Welke verhalen je jezelf vertelt.

Wat je kunt veranderen om datgene te doen waar je ten diepste blij van wordt.


Maar voor je het weet word je ingehaald door de waan van de dag.

Telefoon, social media en mail leiden af.

Anderen vragen je aandacht.


En zo blijft knagende gevoel dat je het anders wilt, maar er niets gebeurt.


Je aandacht is naar buiten gericht.

Terwijl het goud van binnen zit.

Je wilt jezelf zijn.

Connecten met je diepste plezier.

Je gevoel volgen in de dingen die je doet.

Je vrij voelen.


Dan is tijd voor jezelf maken essentieel.


Om stil te staan bij jezelf.

Wat je werkelijk wilt.

Wat jou tegenhoudt.

Welke verhalen je jezelf vertelt.

Wat je kunt veranderen om datgene te doen waar je ten diepste blij van wordt.


Maar voor je het weet word je ingehaald door de waan van de dag.

Telefoon, social media en mail leiden af.

Anderen vragen je aandacht.


En zo blijft knagende gevoel dat je het anders wilt, maar er niets gebeurt.


Je aandacht is naar buiten gericht.

Terwijl het goud van binnen zit.

null

Hi, mijn naam is Astrid Landman

Als jurist zat ik jarenlang vast in een wereld waarin ik mij opgesloten voelde, mezelf niet kon voelen en geen uitweg wist. Een burn-out zorgde voor de omslag. Op dat moment nam ik het besluit om te gaan doen waar ik blij van word.


Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het allemaal begint met mezelf. Mezelf leren kennen.Wat wil ik. Ontdekken wat werkt voor mij. Want iedereen is uniek. Wat werkt voor mij hoeft niet te werken voor jou.


Daar kwam ik niet achter door alleen maar boeken te lezen en cursussen te volgen. Dan paste ik deze kennis een tijdje toe, maar werd ik weer ingehaald door de waan van de dag. Viel ik terug in oude patronen, was ik meer met anderen dan mezelf bezig en draaide ik rondjes in een leven dat ik niet echt wilde. Ik gunde mezelf niet de tijd,  de aandacht en de liefde om me écht te verdiepen in mezelf.


De kracht om te veranderen zit altijd van binnen. Ik besloot dat het anders moest. Inmiddels heb ik de gewoonte gecreëerd om elke dag tijd te maken om in te checken bij mezelf. Al is het maar vijf minuten. Zo ontdek ik snel wat er in mij speelt en kan ik een keuze maken in hoe ik me wil voelen en wat in nu nodig heb.


Ik inspireer nu vrouwen te connecten met hun diepste plezier en daar hun richting in te vinden. Door tijd voor zichzelf te maken. Zodat zij ontdekken wie zij zijn en wat werkt voor hun.

null

Hi, mijn naam is Astrid Landman

Als jurist zat ik jarenlang vast in een wereld waarin ik mij opgesloten voelde, mezelf niet kon voelen en geen uitweg wist. Een burn-out zorgde voor de omslag. Op dat moment nam ik het besluit om te gaan doen waar ik blij van word.


Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het allemaal begint met mezelf. Mezelf leren kennen. Wat wil ik. Ontdekken wat werkt voor mij. Want iedereen is uniek. Wat werkt voor mij hoeft niet te werken voor jou.

Daar kwam ik niet achter door alleen maar boeken te lezen en cursussen te volgen. Dan paste ik deze kennis een tijdje toe, maar werd ik weer ingehaald door de waan van de dag. Viel ik terug in oude patronen, was ik meer met anderen dan mezelf bezig en draaide ik rondjes in een leven dat ik niet echt wilde. Ik gunde mezelf niet de tijd, de liefde en de aandacht om me écht te verdiepen in mezelf.


De kracht om te veranderen zit altijd van binnen. Ik besloot dat het anders moest. Inmiddels heb ik de gewoonte gecreëerd om elke dag tijd te maken om in te checken bij mezelf. Al is het maar vijf minuten. Zo ontdek ik snel wat er in mij speelt en kan ik een keuze maken in hoe ik me wil voelen en wat in nu nodig heb.


Ik inspireer nu vrouwen te connecten met hun diepste plezier en daar hun richting in te vinden. Door tijd voor zichzelf te maken. Zodat zij ontdekken wie zij zijn en wat werkt voor hun.

Ik geef jou die tijd voor jezelf


Omdat ik weet hoe waardevol het is om tijd voor jezelf te nemen, geef ik dit Tijd voor Jezelf-uurtje.


 • In dit uur neem ik jou mee in je weg naar binnen. De plek waar verandering ontstaat.
 • Met meditatie.
 • Verdiepende schrijf- en creatieve oefeningen.
 • Met ruimte voor Q&A
Ik doe mee!

Een heerlijk uurtje voor jezelf.

Waarin jij aandacht hebt voor jezelf

en je mijn aandacht krijgt.

Dit is wat anderen schrijven over het

Tijd voor Jezelf-uurtje

Het was een bewuste check-in bij mezelf. Wat speelt er nu werkelijk echt? Zeer verhelderend en verassend om het zo te ervaren.
Linda
Het was echt zo fijn. Ik heb er nog de hele dag profijt van gehad dat ik dit momentje voor mezelf heb gepakt bij Astrid.
Wat waardevol dit uurtje voor jezelf. Door de fijne geleide meditatie van Astrid gevolgd door de schrijfopdrachten stond ik weer even stil bij mijn eigen behoeften en dit heeft tot mooie nieuwe inzichten geleid. 

Tania

Met het Tijd voor Jezelf-uurtje:

 • Ontdek je wat er werkelijk speelt in jou.
 • Ga je uit je hoofd en in je gevoel.
 • Kom je tot een diepere laag in jezelf.
 • Sta je stil bij je eigen behoeften.
 • Ontdek je wat je tegenhoudt om te doen wat je wilt.
 • En wat je kunt veranderen in jezelf.
 • Ontdek je wat er speelt in jou.
 • Kom je tot een diepere laag in jezelf.
 • Heb je je behoeftes helder.
 • Krijg je inzicht in wat je bezighoudt.
 • Wat je tegenhoudt.
 • Ontdek je wat je kunt veranderen in jezelf.

Wat praktische informatie

null

Waar?

Online via zoom. Dus gewoon thuis achter je laptop.

Wat heb je nodig?

Jezelf, je laptop of telefoon, pen en papier.

Investering?

€ 15,00 incl. btw 

Wanneer?

 • Dinsdag 31 maart 2023 9.30 - 10.30 uur
 • Donderdag 6 april 2023 9.30 - 10.30 uur
 • Vrijdag 14 april 2023 9.30 - 10.30 uur

Aarzel niet langer en schrijf je nu in!

Count me in!

Na het Tijd voor Jezelf-uurtje

 • Heb je je behoeftes helder.
 • Krijg je nieuwe inzichten.
 • Weet je wat je nu nodig hebt.
 • Ben jij een stapje dichter bij jezelf.
 • Weet je welke stap je kunt zetten.
 • Begin je de dag met een goed gevoel en heb je daar de hele dag profijt van.
 • Heb je je behoeftes helder.
 • Krijg je nieuwe inzichten.
 • Weet je wat je nu nodig hebt.
 • Ben je een stapje dichter bij jezelf.
 • Weet je welke stap je kunt zetten.
 • Begin je de dag met een goed gevoel en heb je daar de hele dag profijt van.

Gun jezelf dit uurtje voor jezelf!

Een moment helemaal voor jezelf.

Zet een stap dichter naar de kern van wie je werkelijk bent. 

Kies een datum en


Schrijf je in voor het Tijd voor Jezelf-uurtje

Vrijdag 31 maart 2023

9.30 - 10.30 uur

15,00 incl. btw

Donderdag 6 april 2023

9.30 - 10.30 uur

15,00 incl. btw

Vrijdag 14 april 2023

9.30 - 10.30 uur

15,00 incl. btw

Deelnemers aan het woord

Het was verrassend. Het zet je aan het denken. Het geeft je onverwachte inzichten. Je moet je verwachtingen loslaten en dan komt er vanzelf iets, of niks. Maar ook dat is oké, dat mag en geeft je andere inzichten.
Heel erg bedankt.


Renske

Het “uurtje voor jezelf” van Astrid gaf ik mezelf kado in de eerste week van het nieuwe jaar. Het bracht me in no time rechtstreeks naar het kind in mij, dat niet altijd vanzelf op genoeg aandacht en liefde van mij kan rekenen. Heerlijk even dit besef van wat ik nodig heb.

Fijn begin van de dag om met tijd-voor-mezelf te beginnen. Prettige oefeningen in een open sfeer. Ook fijn dat het concreet wordt gemaakt door na te denken over een eerste stap.
Judith

Zeg ja tegen jezelf! Gun jezelf het Tijd voor Jezelf-uurtje

Yes, ik doe mee!