Tijd voor Jezelf-Middag - Zomer

Dichter bij jezelf door je te verbinden met de natuur

Ja, dat wil ik!


Tijd voor Jezelf-middag - Zomer

Dichter bij jezelf door je te verbinden met de natuur

Ja, dat wil ik!

Ontspannen en verdiepende middagen

Waarin jij aandacht hebt voor jezelf

En je mijn aandacht krijgt

Deze zomer geef ik twee Tijd voor Jezelf-middagen. De naam zegt het al. Het is een middag waarin het gaat om jou en jij alle tijd hebt voor jezelf. 


Ik neem jou mee op je weg naar binnen. Daar gebruik ik de maanfasen en de energetische seizoenen voor.


Wanneer?

 • Zondagmiddag 16 juli 2023 van 13.30 - 17.00 uur

Thema Nieuwe maan

Locatie: Graanmaalderij Gouderak, Middelblok 2 in Gouderak


 • Zondagmiddag 6 augustus 2023 van 13.30 - 17.00 uur

Thema energetische herfst

Locatie: Yurt Feel your Heart www.feelyourheart.nl, Dijkgraafweg 14 Hazerswoude-dorp


Investering?

€ 97,00 excl. btw per middag

Doe je beide middagen mee?

Kies dan voor de zomercombinaite van € 167,00 exc. btw


Voor wie?

Voor ondernemende vrouwen die zich verbonden voelen met de maan en de natuur en  nieuwsgierig zijn wat de maanfasen en leven met het ritme van de natuur voor hun kunnen betekenen.

Ik doe mee!

Ontspannen en verdiepende middagen

Waarin jij aandacht hebt voor jezelf

En je mijn aandacht krijgt

Deze zomer geef ik twee Tijd voor Jezelf-middagen. De naam zegt het al. Het is een middag waarin het gaat om jou en jij alle tijd hebt voor jezelf. 

Ik neem jou mee op je weg naar binnen. Daar gebruik ik de maanfasen en de energetische seizoenen voor.


Wanneer?

 • Zondagmiddag 16 juli 2023 van 13.30 - 17.00 uur

Thema Nieuwe maan

Locatie: Graanmaalderij Gouderak, Middelblok 2 in Gouderak


 • Zondagmiddag 6 augustus 2023 van 13.30 - 17.00 uur

Thema energetische herfst

Locatie: Yurt www.feelyourheart.nl, Dijkgraafweg 14 Hazerswoude-dorp


Investering?

€ 97,00 excl. btw per middag

Doe je beide middagen mee?

Kies dan voor de zomercombinatie van € 167,00 exc. btw


Voor wie?

Voor ondernemende vrouwen die zich verbonden voelen met de maan en de natuur en nieuwsgierig zijn wat de maanfasen en leven met het ritme van de natuur voor hun kunnen betekenen.

Ik doe mee!

Verlang jij ernaar om helemaal jezelf te zijn?

Je te richten op de leuke dingen, waar je energie van gaat stromen en daarvan genieten

In verbinding met je intuïtie en gevoel

In de flow van jouw natuurlijke ritme

Dichter bij de natuur

Innerlijke rust ervaren


Dan is tijd voor jezelf maken essentieel


Om stil te staan bij jezelf.

Wat je werkelijk wilt.

Wat jou tegenhoudt.

Welke verhalen je jezelf vertelt.

Wat je kunt veranderen om datgene te doen waar je ten diepste blij van wordt.


Maar voor je het weet word je ingehaald door de waan van de dag.

Telefoon, social media en mail leiden af.

Anderen vragen je aandacht.

En je hebt het gevoel dat je altijd 'aan' moet staan.


En zo blijft het knagende gevoel bestaan dat je het anders wilt, maar er niets gebeurt.


Je aandacht is naar buiten gericht.

Terwijl het goud van binnen zit.

Verandering komt altijd van binnenuit, nooit van buiten.

Je verbinden met het ritme van de natuur brengt je dichter bij jezelf.


Verlang jij ernaar om helemaal jezelf te zijn?

 • Je te richten op de leuke dingen, waar je energie van gaat stromen en daarvan genieten
 • In verbinding met je intuïtie en gevoel
 • In de flow van jouw natuurlijke ritme
 • Dichter bij de natuur
 • Innerlijke rust ervaren


Dan is tijd voor jezelf maken essentieel


Om stil te staan bij jezelf.

Wat je werkelijk wilt.

Wat jou tegenhoudt.

Welke verhalen je jezelf vertelt.

Wat je kunt veranderen om datgene te doen waar je ten diepste blij van wordt.


Maar voor je het weet word je ingehaald door de waan van de dag.

Telefoon, social media en mail leiden af.

Anderen vragen je aandacht.

En je hebt het gevoel dat je altijd 'aan' moet staan.


En zo blijft het knagende gevoel bestaan dat je het anders wilt, maar er niets gebeurt.


Je aandacht is naar buiten gericht.

Terwijl het goud van binnen zit.

Verandering komt altijd van binnenuit, nooit van buiten.

Je verbinden met het ritme van de natuur brengt je dichter bij jezelf.


Ik geef jou die tijd voor jezelf

Afgestemd op het ritme en energie van de natuur

null

Hi, mijn naam is Astrid Landman

Als jurist zat ik jarenlang vast in een wereld waarin ik mij opgesloten voelde, mezelf niet kon voelen en geen uitweg wist. Een burn-out zorgde voor de omslag. Op dat moment nam ik het besluit om te gaan doen waar ik blij van word.


Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het allemaal begint met mezelf. Mezelf leren kennen. Wat wil ik. Ontdekken wat werkt voor mij. Want iedereen is uniek. Wat werkt voor mij hoeft niet te werken voor jou. 


Daar kwam ik niet achter door alleen maar boeken te lezen en cursussen te volgen. De kracht om te veranderen zit van binnen. Om mij écht te verdiepen in mezelf was tijd, aandacht en liefde nodig.

Inmiddels heb ik de gewoonte gecreëerd om elke dag tijd te maken om in te checken bij mezelf. Al is het maar vijf minuten. Zo ontdek ik snel wat er in mij speelt en kan ik een keuze maken in hoe ik me wil voelen en wat in nu nodig heb. Schrijven helpt mij daarbij om een diepere laag in mezelf te ontdekken.


De maancyclus en de energetische seizoenen zet ik bewust in als gids. Om inzicht te krijgen in mezelf. Om naar binnen te keren, te verstillen en als rustmomenten. Om helder te krijgen wat ik wil, waar ik blij van word en wat mij tegenhoudt. Patronen en beperkende overtuigingen worden sneller zichtbaar en kan ik daardoor veranderen. Ik laat los wat mij niet langer dient.


En om naar buiten te keren en bewust mijn stappen te zetten vanuit intuïtie en voelen.


De natuur leert mij om mee te gaan met de flow van het leven. Om mij af te stemmen op mijn natuurlijke ritme. Ik speel ermee, laat mij leiden door mijn intuïtie en bovenal heb ik er plezier in. Het brengt mij dichter bij mezelf.

null

Hi, mijn naam is Astrid Landman

Als jurist zat ik jarenlang vast in een wereld waarin ik mij opgesloten voelde, mezelf niet kon voelen en geen uitweg wist. Een burn-out zorgde voor de omslag. Op dat moment nam ik het besluit om te gaan doen waar ik blij van word.


Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het allemaal begint met mezelf. Mezelf leren kennen. Wat wil ik. Ontdekken wat werkt voor mij. Want iedereen is uniek. Wat werkt voor mij hoeft niet te werken voor jou. 


Daar kwam ik niet achter door alleen maar boeken te lezen en cursussen te volgen. De kracht om te veranderen zit van binnen. Om mij écht te verdiepen in mezelf was tijd, aandacht en liefde nodig.


Inmiddels heb ik de gewoonte gecreëerd om elke dag tijd te maken om in te checken bij mezelf. Al is het maar vijf minuten. Zo ontdek ik snel wat er in mij speelt en kan ik een keuze maken in hoe ik me wil voelen en wat in nu nodig heb. Schrijven helpt mij daarbij om een diepere laag in mezelf te ontdekken.


De maancyclus en de energetische seizoenen zet ik bewust in als gids. Om inzicht te krijgen in mezelf. Om naar binnen te keren, te verstillen en als rustmomenten. Om helder te krijgen wat ik wil, waar ik blij van word en wat mij tegenhoudt. Patronen en beperkende overtuigingen worden sneller zichtbaar en kan ik daardoor veranderen. Ik laat los wat mij niet langer dient.


En om naar buiten te keren en bewust mijn stappen te zetten vanuit intuïtie en voelen.


De maan leert mij om mee te gaan met de flow van het leven. Om mij af te stemmen op mijn natuurlijke ritme. Ik speel ermee, laat mij leiden door mijn intuïtie en bovenal heb ik er plezier in. Het brengt mij dichter bij mezelf.

Verbinden met de natuur brengt je dichter bij jezelf

De Tijd voor Jezelf middag:

 • Is een middag voor jezelf.
 • Ontspannen en verdiepend.
 • Uit je hoofd en in je gevoel
 • Waarin je aandacht hebt voor jezelf.
 • Je mijn aandacht krijgt.
 • Samen met een groep gelijkgestemden.
 • Is een middag voor jezelf.
 • Ontspannend en verdiepend.
 • Uit je hoofd en in je gevoel.
 • Waarin jij aandacht hebt voor jezelf.
 • Je mijn aandacht krijgt.
 • Samen met een groep gelijkgestemden.

Als je je laat meevoeren in je natuurlijke ritme ga je met de stroom mee en wordt het leven makkelijker

Wat ga je doen deze middag?


Omdat ik weet hoe waardevol het is om tijd voor jezelf te nemen én je te verbinden met het ritme en de energie van de natuur geef ik de Tijd voor Jezelf-middagen. Elke middag met een eigen thema.


WAT JE GAAT DOEN:


 • We trekken een kaartje
 • Aandacht voor de maanenergie van dat moment
 • Aandacht voor de energie van het energetische seizoen
 • Meditatie / visualisatie
 • Intuïtieve schrijfoefeningen
 • Creatieve oefeningen
 • Er is ruimte voor vragen en om te delen met elkaar
 • En wat de middag verder brengt. Laat je verrassen.


Ja, ik doe mee!

Wat ga je doen deze middag?


Omdat ik weet hoe waardevol het is om tijd voor jezelf te nemen én je te verbinden met het ritme en de energie van de natuur geef ik de Tijd voor Jezelf-middagen. Elke middag met een eigen thema.


WAT JE GAAT DOEN:


 • We trekken een kaartje
 • Aandacht voor de maanenergie van dat moment
 • Aandacht voor de energie van het energetische seizoen
 • Meditatie / visualisatie
 • Intuïtieve schrijfoefeningen
 • Creatieve oefeningen
 • Er is ruimte voor vragen en om te delen met elkaar
 • En wat de middag verder brengt. Laat je verrassen.


Ja, ik doe mee!

Wat brengt de Tijd voor Jezelf-middag jou:

 • Écht contact met jezelf.
 • Je ontdekt wat er werkelijk speelt in jou.
 • Gevoel van verbondenheid met jezelf en de ander.
 • Verbinding met de natuur.
 • Lichtheid en vertrouwen in je verder stappen.
 • En het is praktisch.
 • Je ontdekt oefeningen en rituelen die bij jou passen en je mee kunt nemen in je dagelijks leven. Om elke dag een moment te creëren om bij jezelf te zijn. En weer bij jezelf terug te komen als je het contact even kwijt bent. Want in jou zitten alle antwoorden om jezelf  te zijn en jouw pad te volgen.
 • Écht contact met jezelf.
 • Je ontdekt wat er werkelijk speelt in jou.
 • Gevoel van verbondenheid met jezelf en de ander.
 • Verbinding met de natuur.
 • Lichtheid en vertrouwen in je verdere stappen.


 • En het is praktisch.
 • Je ontdekt oefeningen en rituelen die bij jou passen en je mee kunt nemen in je dagelijks leven. Om elke dag een moment te creëren om bij jezelf te zijn. En weer bij jezelf terug te komen als je het contact even kwijt bent. Want in jou zitten alle antwoorden om jezelf  te zijn en jouw pad te volgen.

De Tijd voor Jezelf-middagen in de Zomer

Tijd voor jezelf-middag

Nieuwe Maan

Zondagmiddag 16 juli 2023 13.30 - 17.00 uur

Locatie: Graanmaalderij Gouderak, Middelblok 2 in Gouderak

17 Juli is het nieuwe maan in Kreeft. 16 Juli is deze energie al voelbaar. Nieuwe maan is de tijd om naar binnen te keren, te verstillen. Om te onderzoeken met welke verlangens jij je wilt verbinden. Tijdens deze middag gaan we mee in deze energie.


Deze middag ontdek je wat het jou brengt om mee te gaan in het ritme van de maan en welk voordeel jij voor jezelf kunt behalen door je af te stemmen op de energie van de maan.


Intenties zetten, verlangen, helderheid, bewust kiezen voor jouw pad zijn onderwerpen waar je mee aan de slag gaat. Een goed moment om halverwege het jaar bij jezelf naar binnen te gaan en voelen of de dingen die je doet nog steeds bij je passen of dat je wat mag veranderen.

Dit wil ik!

Tijd voor jezelf-middag

Energetische Herfst

Zondagmiddag 6 augustus 2023 13.30 - 17.00 uur

Locatie: Yurt www.feelyourheart.nl

Dijkgraafweg 14 Hazerswoude-dorp

Voor je gevoel zit je nog midden in de zomer en wil je nog helemaal niet - zoals ik - denken aan de herfst. Of misschien de herfst jou favoriete seizoen en kijk je er al naar uit. Op 7 augustus start de energetische herfst. Een mooi thema om dieper op in te gaan.


Deze middag ontdek je wat het je brengt om mee te gaan in het natuurlijk ritme van de seizoenen en welk voordeel jij voor jezelf kunt behalen door je af te stemmen op de energie van de energetische herfst.


Onderwerpen waarmee je aan de slag gaat zijn loslaten van de dingen die niet meer bij je passen, vertrouwen, zijn. Onderwerpen die ook mooi passen in de afnemende maanfase van dat moment. Wat mag jij loslaten om bewust te kiezen voor jezelf en jouw pad.


De middag vindt plaats in de Yurt van www.feelyourheart.nl in Hazerswoude-Dorp. Een magische plek omringt door een prachtige tuin midden in de natuur. Een plek om helemaal bij jezelf te komen.


null

Yes, ik doe mee!


Aarzel niet langer


Maak een keuze en schrijf je nu in!

Tijd voor Jezelf-middag

Nieuwe Maan

Zondagmiddag 16 juli 2023 13.30 - 17.00 uur

97,00 ex btw

Tijd voor Jezelf-middag

Energetische Herfst

Zondagmiddag 6 augustus 2023 13.30 - 17.00 uur
97,00 ex btw

Zomercombinatie

Tijd voor Jezelf middag 

Nieuwe maan en Energetische Herfst

Zondagmiddag 16 juli 2023 en

Zondagmiddag 6 augustus 2023

van 13.30 - 17.00 uur

167,00 ex btw

Wat anderen zeggen over Astrid

 De ervaring in de 2 Maancycli is voor mij een eyeopener geweest en heel leerzaam.


Deze uurtjes hebben mij veel inzichten opgeleverd die mij heel veel rust hebben gegeven. (Je hoeft echt niet 24/7 te rennen!). Astrid is een heel fijn en mooi mens. Ze legt alles heel goed uit in begrijpelijke taal, ook als je er helemaal niets vanaf weet en je van nul-af-aan begint.


Ik zou het Tijd voor Jezelf-uurtje in Maancycli aan iedereen aanraden omdat het leerzaam is, je krijgt zelfinzicht en het stopt nooit. En dat is ook fijn aan de cycli dat het niet bij 1x blijft, zo ga je steeds meer voelen. De volgende maancycli doe ik weer mee!

Tanje Lucke - Ondernemerscoach

Ik was benieuwd naar wat het voor mezelf zou betekenen om eens actief te letten op de maancyclus en daar dan ook wat bewuster mee om te gaan.


De Tijd voor Jezelf-uurtjes in 2 Maancycli waren voor mij telkens een ankerpuntje, rustmoment in de drukke week. Engagement aangaan om dit moment even vrij te plannen en met heel hart, hoofd en lijf daarin aanwezig te zijn. Deze uurtjes gaven mentale rust, besef dat het niet steeds "vooruit, vooruit!" moet zijn, maar dat er ook tijd (nodig) is voor verstilling en reflectie.


Astrid is toegankelijk, warm, open, niet te zweverig of hocuspocus.

Het Tijd voor Jezelf-uurtje is een kleine verwennerij, beperkte investering in tijd en geld en zelfzorg is niet egoïstisch.

Dirk

Gun jezelf deze zomer de

Tijd voor Jezelf-middag

Ontspannende en verdiepende uurtjes voor jezelf.

Gebruik de energie en het rimte van de maan.

En zet een stap dichter naar de kern van wie je werkelijk bent.

Count me in!


Gun jezelf het Tijd voor Jezelf-uurtje Maancycli - Zomer

Ontspannende en verdiepende uurtjes voor jezelf.

Gebruik de energie en het rimte van de maan.

En zet een stap dichter naar de kern van wie je werkelijk bent.

Over Astrid Landman

null

Mijn naam is Astrid Landman. Eigenaar van Air meets Water. Zelfliefde coach, schrijver en voormalig jurist.


Ik leer vrouwen om met bewustzijn naar zichzelf te kijken. Om de stappen die ze zetten echt te voelen en zo het leven te leiden vanuit wie ze zijn. Daar gebruik ik de maanfasen voor.


Ik werk met ondernemende vrouwen die voor zichzelf willen kiezen en geïnteresseerd zijn in zichzelf. Die verlangen naar meer gemak, lichtheid en blijheid in hun leven. Vrouwen die zich verbonden voelen met de maan en de energie van maan- en vrouwencirkels.

Als coach leer ik je om vanuit bewustzijn naar jezelf te kijken. Ik inspireer je om op zoek te gaan naar de lichtheid en vreugde in jezelf.


Om vanuit wie jij in de kern bent je leven te leiden. Een leven waar het stroomt bij jou, waar het makkelijk gaat en waar je blij van wordt. In jouw flow, op jouw manier.


Het is er ook voor jou!

null

Mijn naam is Astrid Landman. Eigenaar van Air meets Water. Zelfliefde coach, schrijver en voormalig jurist.


Ik leer vrouwen om met bewustzijn naar zichzelf te kijken. Om de stappen die ze zetten echt te voelen en zo het leven te leiden vanuit wie ze zijn. Daar gebruik ik de maanfasen voor.


Ik werk met ondernemende vrouwen die voor zichzelf willen kiezen en geïnteresseerd zijn in zichzelf. Die verlangen naar meer gemak, lichtheid en blijheid in hun leven. Vrouwen die zich verbonden voelen met de maan en de energie van maan- en vrouwencirkels.


Als coach leer ik je om vanuit bewustzijn naar jezelf te kijken. Ik inspireer je om op zoek te gaan naar de lichtheid en vreugde in jezelf.


Om vanuit wie jij in de kern bent je leven te leiden. Een leven waar het stroomt bij jou, waar het makkelijk gaat en waar je blij van wordt. In jouw flow, op jouw manier.


Het is er ook voor jou!